Abel & Tosh

"Het platform voor makers en ontwerpers van duurzame, handgemaakte en unieke designproducten"

Abel en Tosh is hét platform voor designproducten. Het platform vertelt het verhaal achter de innovatieve designers en is een podium voor inspirerende en unieke creaties.  De totstandkoming van een idee en het creatieproces van designs is net zo relevant als het eindproduct. Een zorgvuldig gekozen assortiment aan meubels, kunst, verlichting en accessoires maakt Abel & Tosh net even anders.

Abel Tosh industrieel lifestyle

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Abel & Tosh. Indien een product vervaardigd is uit gecertificeerd hout, hergebruikte materialen, bamboe of gerecyclede materialen, dan wordt een groen blaadje bij het product getoond zodat de consument bewust kan kiezen.

Abel & Tosh draagt zelf ook een steentje bij aan een beter milieu. Samen met de Zuid-Afrikaanse organisaties SAVE volunteering en Hero Holidays gaan zij de inwoners van Johannesburg, Zuid-Afrika helpen om op een creatieve manier af te komen van de enorme berg plastic afval in deze stad. Dat doen zij door afval te verzamelen om er vervolgens lokaal schoolmeubilair en andere nuttige producten van te maken die worden geboden aan scholen in de townships van Johannesburg.

Abel & Tosh maakt bewuste keuzes voor de designers die zij op het platform willen hebben en draagt iets bij. Zij hebben aandacht voor de manier waarop producten gemaakt worden. Dat spreekt Schrootmeester aan en alle collecties zijn dan ook verkrijgbaar op het platform van Abel & Tosh.